Forum novic

3. sejem ameriških šol v Ljubljani

3. sejem ameriških šol v Ljubljani

od Bajec Klemen -
Število odgovorov: 0

Obveščamo vas, da bomo tudi letos v okviru EducationUSA centra organizirali že 3. sejem ameriških šol v Ljubljani. Zagotovo je to odlična priložnost za vse vaše dijake, ki jih zanima študij v tujini in ki razmišljajo o študiju ali študijski izmenjavi/ poletni šoli v ZDA. Gre namreč za dogodek, na katerem bodo dijaki imeli priložnost za pogovor s predstavniki ameriških šol in jim bodo lahko zastavili vprašanja o programih, načinu študija, sprejemnih postopkih, štipendijah, možnostih izmenjav in še kaj.

Tam bomo tudi predstavniki Javnega sklada Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije ter svetovalci EducationUSA centra, ki bomo nudili splošne informacije o študiju v tujini in o možnostih štipendiranja.

Sejem bo potekal v ponedeljek, 4. 4. 2016, od 15h do 18h v City Hotelu v Ljubljani. Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava.

Na naši spletni strani vam je na voljo več informacij o šolah kot tudi povezava do prijave na dogodek, dijaki pa lahko informacijam o samem dogodku sledijo kar preko naše Facebook spletne strani, kjer dnevno predstavljamo šole, ki se bodo sejma udeležile.

Na naši spletni strani vam je na voljo več informacij o šolah kot tudi povezave do prijave na dogodek, dijaki pa nam lahko sledijo kar preko naše Facebook spletne strani, kjer bomo predstavljali šole, ki se bodo udeležile sejma.