Forum novic

Inovativnost in podjetništvo med mladimi

 
ba=C
Inovativnost in podjetništvo med mladimi
by Klemen Bajec - nedelja, 14 april 2013, 11:24
 
Spoštovani,

Smo prostovoljna, projektna skupina mladih INATRI, ki pod vodstvom GZS - Zbornice osrednjeslovenske regije Ljubljana že drugo leto vabi k prijavam novih zamisli, invencij in idej mladih do 29. leta in odraslih do 40. leta. Tudi letos organiziramo razpis INATRI, v okviru katerega imajo mladi priložnost, da svoje ideje predstavijo tudi širši javnosti, podjetnikom, inovatorjem in potencialnim investitorjem. 

Najboljše ideje bomo razglasili v okviru krovnega dogodka IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA, ki bo potekal 20. in 21. maja 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Celotna izkušnja, pa tudi koristne in uporabne nagrade, bo mladim pomagala pri njihovem nadaljnem razvoju in uveljavljanju na trgu dela ter olajšala začetne korake v svet podjetništva.


Verjamemo, da lahko z odličnimi idejami spreminjamo svet in soustvarjamo boljšo prihodnost. Uspemo lahko samo skupaj, zato vas vabimo k sodelovanju pri projektu INATRI in vam pošiljamo tudi podrobnejšo predstavitev razpisa, ki se nahaja v priloženi datoteki.

Veseli bomo vaše povratne informacije, na kakšne načine ste nam pomagali pri promociji razpisa. 


HVALA v imenu vseh mladih!


S prijaznimi pozdravi,
Črtomir DEBELJAK, v imenu projektne skupine INATRI