Forum novic

Tečaj japonščine

Tečaj japonščine

od Bajec Klemen -
Število odgovorov: 0

Spoštovani!

Vabimo dijake Vaše šole, da se udeležijo dvotedenskega brezplačnega tečajajaponščine od 7. do 18. septembra.

Katedra za japonologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani bo od 7.do 18. septembra organizirala brezplačno dvotedensko intenzivno delavnico japonščine za srednješolce, ki jih zanima japonščina in razmišljajo o vpisu na študijski program Japonologija.

Dvotedenska delavnica bo potekala od 7. do 18. septembra, od ponedeljka dopetka v dveh skupinah:

skupina A vsak delavnik od 15:30 do 17:00,

skupina B vsak delavnik od 18:00 do 19:30,

oboje v predavalnici 2-rim. v prizidku Filozofske fakultete. Vaje bodo izvajale študentke japonske didaktike z naših partnerskih univerz (Univerza v Tsukubi in Japonska ženska univerza), ki to izvajajo kot del pedagoške prakse, pod mentorstvom učiteljev Katedre za japonologijo FF UL. Prijave zbiramo na elektronskem naslovu: asist. mag. Nina Golob: nina_glb@yahoo.com Dodatne informacije: po e-pošti ali po telefonu na št. 01 - 2411 446 oz. 01 - 2411 308. (v prijavi naj dijak / dijakinja navede svoje ime in priimek, starost, naslov e-pošte in ali se je že kdaj učil japonščino)

Lepo vas pozdravljam, doc. dr. Nagisa Moritoki koordinatorka pedagoške prakse za japonščino Oddelek za azijske in afriške študije Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani