Hei!
Ali poznaš podjetje OUTFIT7? Ne? Mi pa mislimo, da ga!
Veš, kdo stoji za Talking Tomom? Slovensko podjetje Outfit7!
In zgodnje mnenje je mnenje Jerneja Česna, ki je operativni in generalni direktor podjetja.
Jernej v najrazličnejših oblikah podpira program POPRI in ga boš skoraj zagotovo srečal na tekmovanju POPRI. Pravi, da mu je žal, da program ni obstajal že v času njegovega izobraževanja, saj bi ga z veseljem izkoristil. Meni namreč, da je POPRI nekaj najboljšega in najbolj koristnega, kar lahko mladostnik doživi, zato se trudi, da skupaj z nami v program pritegne čim več mladih.
Vabimo te, da izkoristiš svojo mladostniško drznost, svobodo in neobremenjenost s pravili, številkami ali preteklostjo – in se preizkusiš v podjetniškem razmišljanju na tekmovanju POPRI!
Edini pogoj je, da si star_a med 12 in 29 let, sledi:
1.
Poglej si več o tekmovanju POPRI tukaj.
2.
Označi si v koledarju ključne datume.
3.
Začni že danes razmišljati kot podjetnik_ca – izven okvirjev! Pridobi izkušnje, ki ti bodo pomagale pri izbiri študija, poklicne poti in življenju, kjer boš lahko delal_a tisto, kar te resnično veseli.

Ne čakaj na "pravi čas" – ustvari si prihodnost že danes. Pridi na POPRI in uresniči svojo podjetniško idejo! 
V nadaljevanju sledijo koristne vsebine in vodič za prijavo, zato budno spremljajte naše novičke!
P. S.: Imaš še kakšno vprašanje?
Regina in Mojca sva tu, da ti pomagava h konkretnim korakom oblikovanja poslovne ideje in prijave na tekmovanje.
regina.bajc@primorski-tp.si
mojca.beltram@primorski-tp.si